Feest in Rode

“Feest in Rode” zal ook dit jaar jong en oud weten te bekoren met de gekende mix van activiteiten.

Wanneer

  • zo 24 september 2023
    Van 06.00 uur tot 18.00 uur

Prijs

Gratis

Waar

naam
Middenhut
adres
1640 Sint-Genesius-Rode

Info

Uiteraard is er de rommelmarkt met meer dan 650 stands, maar ook de muzikale activiteiten en straatanimatie zullen hun beste beentje voorzetten. Daarnaast zorgt ook de middeleeuwse nar voor vermaak. De kinderen kunnen zich dan weer uitleven met knutselen en op springkastelen. Ook dit jaar zal “Feest in Rode” het niet te missen evenement zijn op 24 september van 6 tot 18 uur.

Opgelet, de Zoniënwoudlaan zal gesloten worden voor het verkeer van 5 tot 19 uur tussen de Waterloosesteenweg en de Champellaan. Parkeren kan op de aangeduide parkings (aan het station, langs de Waterloosesteenweg en langs de Brassinelaan). Laat op het voetpad of de berm wel minstens 1,5 m doorgang vrij voor voetgangers!

Wij willen de standhouders ook wijzen op de verplichting geen koopwaar op de openbare weg te plaatsen, omdat deze absoluut vrij moet blijven voor de bezoekers en, indien nodig, de hulpdiensten. De standhouders moeten hun onverkochte goederen terugnemen en hun stand proper achterlaten bij vertrek, op straffe van een administratieve boete.

  • Feest in Rode

Organisatie

naam
Comité Feest in Rode
website
www.feestinrode.be
Alle activiteiten