Infosessie Cambio autodelen

Deze activiteit is niet actueel.
Op maandag 24 januari 2022 organiseert cambio een gratis infosessie die doorgaat om 19u30 in het gemeentehuis van Sint-Genesius-Rode.

Wanneer

  • ma 24 januari 2022
    Van 19.30 uur tot 21.30 uur

Prijs

Gratis

Waar

naam
Gemeente Sint-Genesius-Rode
adres
Dorpsstraat 461640 Sint-Genesius-Rode

Info

Cambio autodelen gaat binnenkort van start in Sint-Genesius-Rode

Bewoners die niet elke dag gebruik maken van de wagen kunnen eind januari in Sint-Genesius-Rode een auto uitlenen via het autodeelsysteem Cambio.

Cambio autodelen valt best te vergelijken met een uitleendienst, maar dan niet voor boeken of DVD’s, maar voor auto’s. Wie bij cambio aangesloten is kan een auto reserveren voor de periode dat hij/zij er één wil, op het moment dat hem/haar het best uitkomt. Een cambio-gebruiker betaalt in functie van het gebruik (tijd en kilometers) en kan dus heel wat geld uitsparen als de auto slechts sporadisch gebruikt wordt.

Van de wagens zelf (onderhoud, keuring, administratie, ...) hoeft men zich niks aan te trekken, cambio zorgt voor alles. Kortom: ideaal voor wie weinig rijdt of als alternatief voor de vaak minder gebruikte 2e wagen.

In Sint-Genesius-Rode wordt gestart met 2 volledig elektrische deelwagens. Eén wagen zal staan aan de Allego-laadpalen achter het gemeentehuis en de andere wagen zal zich bevinden aan de Allego-laadpalen op het dorpsplein.

Infosessie

Op maandag 24 januari 2022 organiseert Cambio een gratis infosessie die doorgaat om 19u30 in het gemeentehuis van Sint-Genesius-Rode.

Tijdens deze infosessie kom je van A tot Z te weten hoe Cambio werkt. Na de presentatie is er ruim de tijd voor vragen en een demonstratie. Inschrijven verplicht op www.cambio.be/nl-vla/sint-genesius-rode.

Meer informatie over cambio autodelen op www.cambio.be.

De gemeente ondersteunt deze dienst. Het initiatief komt immers tegemoet aan de lokale parkeerdruk (één cambio-wagen vervangt minstens 8-12 particuliere wagens in de buurt) en draagt mee een steentje bij tot een verminderde milieubelasting.

  • CAMBIO autodelen

Organisatie

naam
Gemeente Sint-Genesius-Rode
tel.
02 609 86 00
e-mail
info@sint-genesius-rode.be
Alle activiteiten