Groepsaankopen i.v.m. duurzaam (ver)bouwen

Aansluitend bij de infoavonden organiseert Kyoto-in-het-Pajottenland ook een groepsaankoopactie voor de volgende energierenovaties: de plaatsing van dak- of zoldervloerisolatie, muurisolatie (spouwmuur en buitengevelisolatie), het laten vervangen van glas door beter isolerend glas in bestaande raamkaders (niet de aankoop van nieuwe ramen), de vervanging van een oude verwarmingsketel door een condensatieketel en de plaatsing van PV-zonnepanelen. Vanuit een intergemeentelijke begeleidingscommissie vraagt Kyoto offertes aan bij lokale aannemers en installateurs die deze werken aan de hoogste kwaliteit en tegen een scherpe prijs kunnen uitvoeren.

Deze aannemers en installateurs zullen zichzelf voorstellen op de groepsaankoopavonden. De avonden zijn verspreid over onze regio zodat je niet te ver moet gaan om deze avond te kunnen bijwonen. Je kan ook steeds achteraf via het Kyotoproject contact opnemen indien je niet op de avond zelf aanwezig kan zijn.

Via deze groepsaankoopacties kunnen alle inwoners van het Pajottenland en de Zennevallei een gratis en vrijblijvende offerte laten opstellen voor één van deze renovaties in hun woning. Deze offertes worden vanuit het Kyotoproject ook gecontroleerd.

Zie www.kyotoinhetpajottenland.be.

Openingsuren en contact

Milieudienst

adres
Dorpsstraat 461640 Sint-Genesius-Rode
stratenplan
Toon op Google Maps
tel.
02 609 86 34
fax
02 609 86 85
e-mail
grondgebiedszaken@sint-genesius-rode.be