naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel!

Vacature marktleider gemeentelijke markt

Het gemeentebestuur van Sint-Genesius-Rode zoekt een marktleid(st)er voor de gemeentelijke markt.

HET GEMEENTEBESTUUR VAN SINT-GENESIUS-RODE WERFT AAN (M/V):

1 Marktleider gemeentelijke markt

Vanaf september 2019 start het gemeentebestuur op het dorpsplein met een wekelijkse markt op zondag. Hiervoor zijn we op zoek naar een marktleider.

  • Takenpakket: Als marktleider dien je te waken over het goede verloop en het goede beheer van deze markt. Je wijst de marktkramers in alle onpartijdigheid een standplaats toe. Je neemt de rol van bemiddelaar op in geval van conflicten tussen de marktkramers en/of de gevestigde handelaars. Je staat in voor de veiligheid en de voldoening van iedereen alsook voor de goede onderlinge verstandhouding. Tevens dient u de administratieve opvolging van de dossiers te verzekeren.
  • Samenvatting van de hoofdtaken: De ambulante handelaars plaatsen, de officiële documenten controleren van de ambulante handelaars (identiteitskaart, leurkaart, inschrijving KBO, …), een dossier opstellen per ambulante handelaar, de gegevens van de ambulante handelaars invoeren in een gegevensbank, wekelijks een controle uitvoeren van de aanwezigheden/afwezigheden van de marktkramers en dit met het oog op een goede facturering, plannen opstellen van de inplanting van de markt en trimestriële updating ervan, de goede verstandhouding verzekeren tussen de ambulante handelaars en de gevestigde handelszaken, zorgen voor de inzameling van alle documenten die noodzakelijk zijn bij een overname, stopzetting en wijziging van het aantal meter standplaats, deelnemen aan vergaderingen met de gemeente, …

De markt vindt elke zondag plaats en is toegankelijk voor het publiek tussen 8 en 13 uur. Marktkramers mogen zich installeren vanaf 7 uur en dienen alles te hebben opgeruimd tegen 14 uur.

Als marktleider dient u, vooral bij de opstart van deze nieuwe markt (de hele maand september 2019), op zondag aanwezig te zijn en dit voldoende tijd voor de opening tot na de sluiting van de markt. Vanaf oktober 2019 is je aanwezigheid voldoende tussen 6 en 8 uur en tussen 12 en 14 uur. Er wordt wel verwacht dat je oproepbaar blijft tussen 8 en 12 uur. Tevens wordt er 4 uur prestaties per week voorzien voor de administratieve afhandeling van deze markt.

  • Wij bieden: De uitbetaling gebeurt per uren prestaties. Deze zondagprestaties worden vergoed aan 200%, 1 uur presteren is gelijk aan 2 uur uitbetalen. De uren prestaties voor de administratie worden vergoed aan 100%. Uurloon: € 11,49/uur bruto.

Contacteer de personeelsdienst voor meer informatie: tel 02 609 86 65 - personeel@sint-genesius-rode.be.

Interesse?

Stuur jouw CV en motivatiebrief via brief of per mail (personeel@sint-genesius-rode.be) ter attentie van het College van Burgemeester en Schepenen, Dorpsstraat 46 te 1640 Sint-Genesius-Rode en dit uiterlijk op 4 juni 2019 om 12 uur.

Gepubliceerd op ma 20 mei 2019
  • foto1

Openingsuren en contact

Personeelsdienst

adres
Dorpsstraat 461640 Sint-Genesius-Rode
tel.
02 609 86 00
fax
02 609 86 82
e-mail
personeel@sint-genesius-rode.be

Lees meer artikels over

Terug naar nieuwsoverzicht