naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel!

Vacature voltijds deskundige vrije tijd

Het lokaal bestuur van Sint-Genesius-Rode zoekt een deskundige vrije tijd.

HET LOKAAL BESTUUR VAN SINT-GENESIUS-RODE WERFT AAN (M/V):

1 Voltijds deskundige vrije tijd (B1-B3 – contractueel)

  • Takenpakket: mee instaan voor het uitwerken en het uitvoeren van een langetermijnvisie in de sector vrije tijd, verantwoordelijk voor de organisatie van evenementen en/of promotionele activiteiten in de sector vrije tijd, mee instaan voor de coördinatie van de praktische uitvoering van deze activiteiten alsook de communicatie van en naar de gebruikers/deelnemers, …
  • Jouw profiel: bachelordiploma of gelijkgesteld diploma, organisatorische vaardigheden, verantwoordelijk, kan een probleem duiden en op een efficiënte wijze op zoek gaan naar een adequate oplossing, kan werken onder tijdsdruk, integer, klantgericht en kan in teamverband functioneren, … Je voldoet aan de taalwetgeving en slaagt in een selectieproef (taal van de proef: Nederlands).
  • Wij bieden: een minimum bruto maandloon (0 jaar anciënniteit) van €2.460,78, excl. haardgeld of standplaatstoelage. Extralegale voordelen: maaltijdcheques, fietsvergoeding, tussenkomst in openbaar vervoer en hospitalisatieverzekering, 2de pensioenpijler.

Contacteer de personeelsdienst voor meer informatie: tel 02 609 86 65 - personeel@sint-genesius-rode.be.

Interesse?

Stuur jouw CV, motivatiebrief en een kopie van jouw diploma via brief of per mail ter attentie van het College van Burgemeester en Schepenen, Dorpsstraat 46 te 1640 Sint-Genesius-Rode en dit uiterlijk op 2 augustus 2019 om 12 uur.

Gepubliceerd op wo 26 juni 2019