naar top

Vacature voltijds deskundige vrije tijd

Het lokaal bestuur van Sint-Genesius-Rode zoekt een deskundige vrije tijd.

HET LOKAAL BESTUUR VAN SINT-GENESIUS-RODE WERFT AAN (M/V):

1 Voltijds deskundige vrije tijd (B1-B3 – contractueel)

  • Takenpakket: uitwerken en uitvoeren van het vrijetijdsbeleid, organisatie van evenementen en promotionele activiteiten, communicatie over het vrijetijdsaanbod, opstarten van een uitleendienst voor sport- en jeugdverenigingen, …
  • Jouw profiel: bachelordiploma of gelijkgesteld diploma, organisatorische vaardigheden, verantwoordelijk, kan een probleem duiden en op een efficiënte wijze op zoek gaan naar een adequate oplossing, kan werken onder tijdsdruk, integer, klantgericht en kan in teamverband functioneren, … Je voldoet aan de taalwetgeving en slaagt in een selectieproef (taal van de proef: Nederlands).
  • Wij bieden: een minimum bruto maandloon (0 jaar anciënniteit) van €2.460,78, excl. haardgeld of standplaatstoelage. Extralegale voordelen: maaltijdcheques, fietsvergoeding, tussenkomst in openbaar vervoer en hospitalisatieverzekering, 2de pensioenpijler.

Contacteer de personeelsdienst voor meer informatie: tel 02 609 86 65 - personeel@sint-genesius-rode.be.

Interesse?

Stuur jouw CV, motivatiebrief en een kopie van jouw diploma via brief of per mail ter attentie van het College van Burgemeester en Schepenen, Dorpsstraat 46 te 1640 Sint-Genesius-Rode en dit uiterlijk op 18 januari 2021 om 12 uur.

Gepubliceerd op wo 16 december 2020
  • foto1

Openingsuren en contact

Personeelsdienst

adres
Dorpsstraat 461640 Sint-Genesius-Rode
tel.
02 609 86 00
fax
02 609 86 82
e-mail
personeel@sint-genesius-rode.be

Lees meer artikels over

Terug naar nieuwsoverzicht