naar top

Vacature deskundige openbare werken

Het gemeentebestuur van Sint-Genesius-Rode zoekt 1 deskundige openbare werken.

HET GEMEENTEBESTUUR VAN SINT-GENESIUS-RODE WERFT AAN (M/V/X):

1 voltijds deskundige openbare werken (B1-B3 – contractueel - onbepaalde duur - wervingsreserve 2 jaar)

Functiebeschrijving: Wij zijn op zoek naar een deskundige openbare werken. De ideale kandidaat voor deze variërende functie is geïnteresseerd in de domeinen mobiliteit en openbare werken en deinst niet terug voor administratieve dossieropvolging. Verder zoeken we iemand die communicatief sterk is, stressbestendig, flexibel en in het bezit van het gevraagde diploma. Als deskundige openbare werken sta je in voor de voorbereiding, de opvolging en het toezicht van de werken op het openbaar domein, dit zowel in eigen beheer als in onderaanneming en voor nutsmaatschappijen. Je stuurt mee de externe aannemers aan en voert controle uit. Waar nodig stuur je externe aannemers aan en voer je controle uit op de uitgevoerde werken. Je helpt mee bij het ontwerpen en de opmaak van bestekken voor kleinere wegenwerken en onderhoudswerken van wegenis op het openbaar domein.

Jouw profiel: Je bent in het bezit van een bachelordiploma, bij voorkeur in een technisch domein of je hebt minimum 5 jaar relevante ervaring. Je voldoet aan de taalwetgeving en slaagt in de selectieproeven (taal van de proef: Nederlands). Enkel de kandidaten die aan de aanwervings- of bevorderingsvoorwaarden voldoen worden uitgenodigd voor deelname aan de selectieproeven.

Wij bieden:

  • een boeiende job met een uitgebreid takenpakket.
  • min. bruto maandloon bij 0j anciënniteit: € 2.883,19 excl. haardgeld of standplaatstoelage.
  • overname van relevante beroepservaring zowel van privésector, zelfstandige activiteit als openbaar bestuur.
  • maaltijdcheques € 8,00
  • fietsvergoeding
  • terugbetaling abonnement openbaar vervoer
  • gratis hospitalisatieverzekering met gunsttarief voor aansluiting van inwonende gezinsleden
  • 2de pensioenpijler van 3%.
  • kansen tot vorming en opleiding
  • 35 vakantiedagen

Lokaal Bestuur Sint-Genesius-Rode gaat voluit voor gelijke kansen. Wij selecteren kandidaten op basis van hun kwaliteiten, passies en vaardigheden. Je kans om mee te bouwen aan ons Lokaal Bestuur wordt niet beïnvloed door je leeftijd, geslacht, etnische afkomst, geaardheid, geloof, handicap of nationaliteit.

Interesse?

Voor meer inlichtingen kan je terecht bij de dienst Personeel & Organisatie - tel 02 609 86 68, jobs@sint-genesius-rode.be.

Stuur je CV en motivatiebrief via e-mail jobs@sint-genesius-rode.be en dit uiterlijk op 29 februari 2024.

Gepubliceerd op di 30 januari 2024