naar top

Vacature verzorgende gezinszorg

Het Lokaal Bestuur van Sint-Genesius-Rode zoekt een verzorgende voor de Gezinszorg.

Het lokaal bestuur Sint-Genesius-Rode werft aan (M/V/X):

Deeltijds of voltijds verzorgenden gezinszorg (IFIC cat 11 – contractueel – onbepaalde duur – wervingsreserve 2 jaar)

Functiebeschrijving: Je voert operationele taken uit om de dienstverlening van de thuiszorgdiensten mee te realiseren. Je verleent integrale zorg (verzorgend en psychosociaal) aan de klanten van thuiszorg door multidisciplinaire samenwerking , om hun gezondheid en welzijn te behouden, te verbeteren of te herstellen en hun autonomie te bevorderen.

Jouw profiel: je hebt een diploma van het secundair onderwijs (3de leerjaar van de 3de graad, richting zorg beroeps secundair) of een diploma van het secundair onderwijs technische richting zorg. Ook laatstejaarsstudenten worden toegelaten tot de selectieprocedure. Je bent in het bezit van een rijbewijs B. 

Je voldoet aan de taalwetgeving en slaagt in de selectieproeven (taal van de proef: Nederlands). Enkel de kandidaten die aan de aanwervings- of bevorderingsvoorwaarden voldoen worden uitgenodigd voor deelname aan de selectieproeven.

Wij bieden: 

  • een boeiende job met een uitgebreid takenpakket
  • min. bruto maandloon bij 0j anciënniteit: € 2.003,71 (75%) excl. haardgeld of standplaatstoelage
  • overname van relevante beroepservaring zowel van privésector, zelfstandige activiteit als openbaar bestuur.
  • maaltijdcheques € 8,00
  • fietsvergoeding, vergoeding woon- en werkverkeer en vergoeding van vervoerskosten gemaakt tijdens de uitoefening van jouw job (inclusief verplaatsingen vanaf het thuisadres)
  • terugbetaling abonnement openbaar vervoer
  • gratis hospitalisatieverzekering met gunsttarief voor aansluiting van inwonende gezinsleden
  • 2de pensioenpijler van 3%
  • kansen tot opleiding en vorming

Lokaal Bestuur Sint-Genesius-Rode gaat voluit voor gelijke kansen. Wij selecteren kandidaten op basis van hun kwaliteiten, passies en vaardigheden. Je kans om mee te bouwen aan ons Lokaal Bestuur wordt niet beïnvloed door je leeftijd, geslacht, etnische afkomst, geaardheid, geloof, handicap of nationaliteit.

Interesse?

Voor meer informatie kan je de dienst Personeel & Organisatie contacteren – tel. 02 609 86 68 of personeel@sint-genesius-rode.be.

Stuur je CV, motivatiebrief en een kopie van je diploma via e-mail naar personeel@sint-genesius-rode.be uiterlijk op 28 februari 2023.

Gepubliceerd op di 10 mei 2022