naar top

Vacature voltijds deskundige aankopen

Het lokaal bestuur van Sint-Genesius-Rode zoekt een deskundige aankopen.

HET LOKAAL BESTUUR VAN SINT-GENESIUS-RODE WERFT AAN (M/V):

1 Voltijds deskundige aankopen (B1-B3 – contractueel - bepaalde duur met optie onbepaalde duur)

  • Takenpakket: ondersteunen van de beleidsplanning van het lokaal bestuur inzake het aankoopbeleid, beheren van o.a. de module 3P overheidsopdrachten, mee een contractenbeheermodule uitbouwen en opvolgen, het gebruik van raamovereenkomsten en groepsaankopen optimaliseren en onderhandelen met leveranciers inzake het aankoopbeleid.
  • Jouw profiel: bachelordiploma, bij voorkeur in een financiële richting, kennis van de wetgeving rond overheidsopdrachten, het decreet lokaal bestuur en de BBC-regelgeving of je bent bereid je hierin bij te scholen, schriftelijke en mondelinge vaardigheden, vlot in de sociale omgang, tactvol, discreet en respect voor het beroepsgeheim, grondige kennis van de gebruikelijke informaticasystemen.
    Je voldoet aan de taalwetgeving en slaagt in een selectieproef (taal van de proef: Nederlands).
  • Wij bieden: een minimum bruto maandloon (0 jaar anciënniteit) van €2.509,94, excl. haardgeld of standplaatstoelage. Extralegale voordelen: maaltijdcheques, fietsvergoeding, tussenkomst in openbaar vervoer en hospitalisatieverzekering, 2de pensioenpijler.

Contacteer de personeelsdienst voor meer informatie: tel 02 609 86 65 - personeel@sint-genesius-rode.be.

Interesse?

Stuur jouw CV, motivatiebrief en een kopie van jouw diploma via brief of per mail ter attentie van het College van Burgemeester en Schepenen, Dorpsstraat 46 te 1640 Sint-Genesius-Rode en dit uiterlijk op 18 januari 2021 om 12 uur.

Gepubliceerd op wo 16 december 2020
  • foto1

Openingsuren en contact

Personeelsdienst

adres
Dorpsstraat 461640 Sint-Genesius-Rode
tel.
02 609 86 00
fax
02 609 86 82
e-mail
personeel@sint-genesius-rode.be

Lees meer artikels over

Terug naar nieuwsoverzicht