naar top

Eurodebon uitgesteld tot na de lockdown

Wegens de sluiting van heel wat handelszaken en horeca, heeft de gemeente beslist om de eurodebon actie uit te stellen tot na de lockdown.

De gemeente Rode wil haar inwoners en handelaars een hart onder de riem steken en schenkt iedere Rodenaar €25 (€10 voor minderjarige inwoners) om te besteden bij lokale handelaars. 

Omdat we alle handelaars de kans willen bieden om van deze steun te genieten, heeft het gemeentebestuur beslist om de eurodebon actie uit te stellen tot na de lockdown. Vele niet-essentiële handels- en horecazaken zijn immers gesloten door de maatregelen om het coronavirus te bestrijden. Dit zou hen benadelen tegenover de winkels die wel nog steeds open zijn. 

Dit uitstel is echter geen afstel! Van zodra we zicht hebben op het verdere verloop van de federale maatregelen en de heropening van alle handelszaken en horeca, verdelen we in alle brievenbussen van onze gemeente een flyer over hoe je de bon kan aanvragen.

Ook op deze website en via de lichtkranten zullen we de start van de actie aankondigen. 

Binnenkort kan je dus, met steun van de gemeente, shoppen bij jouw favoriete Rodense handelaar. Want vergeet niet: koop lokaal, da’s ideaal!

Registreer jouw handelszaak nu al

Heb je een handelszaak (fysieke winkel) in Rode, schrijf je dan zeker al in op www.eurodebon.be in afwachting van de start van de actie.

Gepubliceerd op ma 16 november 2020