naar top

Vacature voltijdse publieksgerichte administratieve medewerker

Het lokaal bestuur van Sint-Genesius-Rode zoekt een publieksgerichte administratieve medewerker.

HET LOKAAL BESTUUR VAN SINT-GENESIUS-RODE WERFT AAN (M/V/X):

1 Voltijdse publieksgerichte administratieve medewerker (C1-C3 – contractueel)

  • Takenpakket: je verzorgt de dienstverlening naar de burger toe. Je beheert dossiers en volgt ze nauwkeurig op. Je levert hoogstaande kwalitatieve producten aan de burgers. Je hebt dagelijks loketwerking. Regelmatig zaterdagwerk is inherent aan deze functie. Je kan resultaatgericht werken, vriendelijk en respectvol omgaan met klanten, je denkt (pro)actief mee aan oplossingen.
  • Jouw profiel: diploma hoger secundair onderwijs of gelijkgesteld diploma. Je kan vlot overweg met informaticatoepassingen en hebt communicatieve vaardigheden. Je bent een teamspeler met een integere ingesteldheid.
    Je voldoet aan de taalwetgeving en slaagt in een selectieproef (taal van de proef: Nederlands). Enkel de kandidaten die aan de aanwervings- of bevorderingsvoorwaarden voldoen worden uitgenodigd voor deelname aan de selectieproeven.
  • Wij bieden: een minimum bruto maandloon (0 jaar anciënniteit) van €2.005,17, excl. haardgeld of standplaatstoelage. Extralegale voordelen: maaltijdcheques, fietsvergoeding, volledige terugbetaling openbaar vervoer, hospitalisatieverzekering en 2de pensioenpijler.

Contacteer de personeelsdienst voor meer informatie: tel 02 609 86 65 - personeel@sint-genesius-rode.be.

Interesse?

Stuur jouw CV, motivatiebrief en een kopie van jouw diploma via brief of per mail ter attentie van het College van Burgemeester en Schepenen, Dorpsstraat 46 te 1640 Sint-Genesius-Rode en dit uiterlijk op 20 december 2021 om 12 uur.

Gepubliceerd op do 25 november 2021