naar top

Vacature voltijds technisch medewerker

Het lokaal bestuur van Sint-Genesius-Rode werft aan (m/v): 1 voltijdse technisch medewerker (D1-D3 - contractueel).

1 Voltijdse technisch medewerker (D1-D3) – contractueel

  • Takenpakket: Als technisch medewerker ben je verantwoordelijk voor een uiteenlopend aantal onderhoudstaken. Deze taken zijn hoofdzakelijk van toepassing voor het openbaar domein: het onderhoud van wegen en voetpaden, het plaatsen van correcte en veilige signalisatie op de openbare weg, het transporteren en plaatsen van materiaal bij de organisatie van evenementen,… Indien nodig voor de dienst kan je ook ingeschakeld worden in de ploegen van gebouwbeheer en de groendienst. Eventueel kan je je opgeven om mee te draaien in een permanentiedienst, bij het plaatsen van de zondagsmarkt en voor de technische bijstand tijdens evenementen. Vanuit je eigen deskundigheid ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse karweien, het uitvoeren van herstellingen, het voorkomen en verhelpen van diverse defecten,… De technisch medewerker werkt individueel en/of in groep met de andere medewerkers, onder rechtstreekse leiding van de ploegbaas van wie dagelijks de opdrachten uitgaan.
  • Jouw profiel: Je hebt een klantvriendelijke, dienstverlenende en oplossingsgerichte houding. Je kan zelfstandig werken in het belang van het team waar je deel van uit maakt. Je bent loyaal, polyvalent en flexibel.
    Je voldoet aan de taalwetgeving en slaagt in een selectieproef (taal van de proef: Nederlands). Enkel de kandidaten die aan de aanwervings- of bevorderingsvoorwaarden voldoen worden uitgenodigd voor deelname aan de selectieproeven.
  • Wij bieden: een voltijdse contractuele functie (niveau D1-D3) met een minimum bruto maandloon van €1.968,18 (0 jaar anciënniteit, excl. haardgeld of standplaatstoelage.). Extralegale voordelen: maaltijdcheques, fietsvergoeding, volledige tussenkomst in openbaar vervoer, hospitalisatieverzekering en 2de pensioenpijler.

Contacteer de personeelsdienst voor meer informatie: tel 02 609 86 65 - personeel@sint-genesius-rode.be.

Interesse?

Stuur uiterlijk op 20 december om 12 uur uw CV, motivatiebrief en een kopie van uw diploma naar: personeel@sint-genesius-rode.be of via post: Gemeentebestuur Sint-Genesius-Rode, Dorpsstraat 46 te 1640 Sint-Genesius-Rode.

Gepubliceerd op do 25 november 2021