naar top

Kerstmarkt en WinteRRode geannuleerd

We keken er allen naar uit om mekaar opnieuw te ontmoeten op de kerstmarkt en WinteRRode. Helaas moesten we de moeilijke beslissing nemen om de kerstmarkt en WinteRRode ook dit jaar niet te organiseren.

Geen kerstmarkt op 18 en 19/12, geen WinteRRode op 15/1

We keken er allen naar uit om mekaar opnieuw te ontmoeten op de kerstmarkt en WinteRRode. Samen genieten van de gezellige sfeer, snuisteren langs de versierde chalets en proeven van het lekkers aan de verschillende drank- en eetstanden…

Daarbij kwam in 2020 nog WinteRRode, wat meteen een schot in de roos was. In de feeërieke sfeer genoten de talrijke aanwezigen van de optredens en klonken we samen op het nieuwe jaar.

Helaas moesten we de moeilijke beslissing nemen om de kerstmarkt en WinteRRode ook dit jaar niet te organiseren. De sterk stijgende besmettingen eind november en de bijhorende strenge veiligheidsmaatregelen om het coronavirus te bestrijden, laten het niet toe om deze evenementen te laten doorgaan.

Omdat de kerstmarkt en WinteRRode evenementen zijn waar het samenzijn en de gezellige drukte erg belangrijk zijn, was dit de enige juiste beslissing.

We blijven echter niet bij de pakken zitten! Zodra het opnieuw op een veilige manier kan, zien we mekaar terug op één van onze fantastische evenementen.

Tot dan!

Gepubliceerd op do 25 november 2021