naar top

Vacature diensthoofd openbare werken

Het lokaal bestuur Sint-Genesius-Rode zoekt een diensthoofd openbare werken

Het lokaal bestuur Sint-Genesius-Rode werft aan (M/V/X):

1 voltijds diensthoofd openbare werken (knelpuntberoep)

A1a-A3a – contractueel – onbepaalde duur – wervingsreserve 2 jaar

Functiebeschrijving: als diensthoofd Openbare Werken ben je verantwoordelijk voor de organisatie en de werking van de dienst.
Je draagt bij tot het realiseren van de doelstellingen van het Bestuur, rekening houdend met de financiële, organisatorische en reglementaire mogelijkheden.
Je rapporteert en adviseert het Bestuur op vlak van openbare werken en mobiliteit. Je doet de voorbereiding en opvolging van de inrichting en het onderhoud inzake mobiliteit, netheid, wegenis, rioolbeleid en waterbeheer en coördineert de aanleg en het onderhoud van nutsvoorzieningen.
Je bent verantwoordelijk voor de technische dienst van de gemeente.

Jouw profiel: je hebt een masterdiploma. Ook laatstejaarsstudenten worden toegelaten tot de selectieprocedure.

Wij bieden:

  • een boeiende job met een uitgebreid takenpakket.
  • een glijdend uurrooster, occasioneel telewerk is mogelijk.
  • min. bruto maandloon bij 0j anciënniteit: € 3.364,17 excl. haardgeld of standplaatstoelage.
  • overname van alle relevante beroepservaring zowel van privésector, zelfstandige activiteit als openbaar bestuur omdat de functie beschouwd wordt als een knelpuntberoep.
  • maaltijdcheques € 8,00
  • fietsvergoeding
  • terugbetaling abonnement openbaar vervoer
  • gratis hospitalisatieverzekering met gunsttarief voor aansluiting van inwonende gezinsleden
  • 2de pensioenpijler van 3%
  • kansen tot opleiding en vorming

Lokaal Bestuur Sint-Genesius-Rode gaat voluit voor gelijke kansen. Wij selecteren kandidaten op basis van hun kwaliteiten, passies en vaardigheden. Je kans om mee te bouwen aan ons Lokaal Bestuur wordt niet beïnvloed door je leeftijd, geslacht, etnische afkomst, geaardheid, geloof, handicap of nationaliteit.

Interesse?

Voor meer informatie kan je de dienst Personeel & Organisatie contacteren – tel. 02 609 86 64 of 02 609 86 67 of personeel@sint-genesius-rode.be.

Stuur je CV, motivatiebrief (en indien nodig een kopie van je diploma) via e-mail personeel@sint-genesius-rode.be of via brief Lokaal Bestuur Sint-Genesius-Rode, Dienst Personeel & Organisatie, Dorpsstraat 46 te 1640 Sint-Genesius-Rode en dit uiterlijk op 31 augustus 2022.

Je voldoet aan de taalwetgeving en slaagt in de selectieproeven (taal van de proef: Nederlands). Enkel de kandidaten die aan de aanwervings- of bevorderingsvoorwaarden voldoen worden uitgenodigd voor deelname aan de selectieproeven.

Gepubliceerd op wo 15 juni 2022