naar top

Bekendmaking openbaar onderzoek ontwerp PRUP Horizon+

Tot en met 31 oktober 2022 wordt een openbaar onderzoek georganiseerd over het ontwerp van het Provinciaal Ruimtelijk Uitvoeringsplan (PRUP) Horizon+ voor Sint-Genesius-Rode, Overijse en Tervuren.

Openbaar onderzoek tot en met 31 oktober

De provincie Vlaams-Brabant stelt momenteel één Provinciaal Ruimtelijk Uitvoeringsplan (PRUP) op voor Sint-Genesius-Rode, Overijse en Tervuren. Dat zal verhelderen hoe er in de toekomst aan woningbouw mag worden gedaan in de gebieden die vandaag al voor wonen bestemd zijn. De opmaak van het PRUP zit nog in de eerste beginfase.

De startnota zal gedurende zestig dagen ter inzage gelegd worden voor de bevolking in het provinciehuis en in het gemeentehuis van Sint-Genesius-Rode, Tervuren en Overijse. De documenten zijn ook digitaal te raadplegen via www.vlaamsbrabant.be/uitvoeringsplannen.

De publieke consultatie loopt tot en met 31 oktober 2022. Tijdens deze periode kunnen opmerkingen over de startnota schriftelijk worden ingediend bij de deputatie van Vlaams-Brabant (per post naar Provincieplein 1, 3010 Leuven of per e-mail naar procoro@vlaamsbrabant.be).

Naast de startnota stelt de deputatie ook een procesnota beschikbaar. De procesnota geeft aan hoe het planningsproces zal verlopen en zal gedurende dit proces regelmatig worden bijgewerkt en bekendgemaakt via www.vlaamsbrabant.be/uitvoeringsplannen.

Opmerkingen?

Tot en met 31 oktober 2022 kunt u uw opmerkingen over de startnota schriftelijk indienen bij:

Deputatie van Vlaams-Brabant

Provincieplein 1, 3010 Leuven

procoro@vlaamsbrabant.be

Gepubliceerd op wo 21 september 2022
  • Zonienwoud

Openingsuren en contact

Stedenbouw en ruimtelijke ordening

adres
Dorpsstraat 461640 Sint-Genesius-Rode
stratenplan
Toon op Google Maps
tel.
02 609 86 30
fax
02 609 86 85
e-mail
grondgebiedszaken@sint-genesius-rode.be

Lees meer artikels over

Terug naar nieuwsoverzicht