naar top

Vacature verzorgende dienstencentrum

Het Lokaal Bestuur van Sint-Genesius-Rode zoekt een verzorgende voor het dienstencentrum De Boomgaard.

Het lokaal bestuur Sint-Genesius-Rode werft aan (M/V/X):

1 halftijds verzorgende voor het dienstencentrum De Boomgaard - VC1-VC2 – contractueel – bepaalde duur – wervingsreserve 3 maand

Functiebeschrijving:

Je voert operationele taken uit om de dienstverlening van het lokaal dienstencentrum mee te realiseren. Je verleent integrale zorg (verzorgend en psychosociaal) aan gebruikers van het centrum en hun omgeving in de thuiscontext door multidisciplinaire samenwerking. Dit om gezondheid en welzijn te behouden, te verbeteren of te herstellen en autonomie te bevorderen.

Jouw profielje hebt een diploma van het secundair onderwijs (3de leerjaar van de 3de graad, richting zorg beroeps secundair) of een diploma van het secundair onderwijs technische richting zorg.

Je voldoet aan de taalwetgeving en slaagt in de selectieproeven (taal van de proef: Nederlands). Enkel de kandidaten die aan de aanwervings- of bevorderingsvoorwaarden voldoen worden uitgenodigd voor deelname aan de selectieproeven.

Wij bieden:

  • een uitgebreid takenpakket
  • min. bruto maandloon bij 0j anciënniteit: € 1.106,98 (halftijds) excl. haardgeld of standplaatstoelage.
  • overname van alle relevante beroepservaring zowel van privésector, zelfstandige activiteit als openbaar bestuur omdat de functie als knelpuntberoep wordt beschouwd
  • maaltijdcheques € 8,00
  • fietsvergoeding
  • terugbetaling abonnement openbaar vervoer
  • gratis hospitalisatieverzekering met gunsttarief voor aansluiting van inwonende gezinsleden
  • 2de pensioenpijler van 3%
  • kansen tot vorming en opleiding

Lokaal Bestuur Sint-Genesius-Rode gaat voluit voor gelijke kansen. Wij selecteren kandidaten op basis van hun kwaliteiten, passies en vaardigheden. Je kans om mee te bouwen aan ons Lokaal Bestuur wordt niet beïnvloed door je leeftijd, geslacht, etnische afkomst, geaardheid, geloof, handicap of nationaliteit.

Interesse?

Voor meer informatie kan je de dienst Personeel & Organisatie contacteren – tel. 02 609 86 68 of personeel@sint-genesius-rode.be.

Stuur je CV, motivatiebrief (en indien nodig een kopie van je diploma) via e-mail personeel@sint-genesius-rode.be of via brief Lokaal Bestuur Sint-Genesius-Rode, Dienst Personeel & Organisatie, Dorpsstraat 46 te 1640 Sint-Genesius-Rode en dit uiterlijk op 31 december 2022.

Gepubliceerd op ma 12 september 2022