naar top

Speelpleinen schoolvakanties

De speelpleinen zijn terug!

Nederlandstalige speelpleinen

Deze worden georganiseerd in samenwerking met Ratjetoe vzw (3-6 jarigen), Panta Rhei vzw (6-12 jarigen) en Sportark (6-14 jarigen). De activiteiten gaan door van 9 tot 16 uur, opvang is voorzien vanaf 7:30 uur en 's avonds tot 18 uur (Ratjetoe en Panta Rhei), vanaf 8 uur en 's avonds tot 17 uur (Sportark).

INFO EN INSCHRIJVING: www.ratjetoe.be of www.pantarheivzw.be

Franstalige speelpleinen

Hiervoor werkt het gemeentebestuur samen met ABC du développement asbl. De activiteiten gaan door van 9 tot 16 uur, opvang is voorzien vanaf 7:30 uur en 's avonds tot 18 uur.

De activiteiten gaan door in de school Vredelaan, Vredelaan 25.

INFO EN INSCHRIJVING: abcdudeveloppement.be

Nieuw dit jaar: taalkamp Sport en Opleiding vzw

Tijdens het taalkamp ontdekken kinderen spelenderwijs hoe ze hun taalvaardigheden in het Nederlands of het Frans kunnen bijschaven. Op deze manier bereiden ze zich optimaal voor op de start van het nieuwe schooljaar!

De taalkampen gaan door van 5-9 augustus en van 12 tot 16 augustus (niet op 15/8), in de school Notre-Dame (Eikenlaan 13).

INFO EN INSCHRIJVING: www.sportenopleiding.be

Subsidie voor kinderen van Rodenaren

De kinderen (3 – 18 jaar) waarvan 1 van de ouders gedomicilieerd in de gemeente genieten van een tussenkomst van max. € 9,50 per dag (3 jaar zijn op het moment van de stage !).

Het formulier voor de subsidie is verkrijgbaar via de hoofdmonitor. Vul deze aanvraag verder aan en geef het binnen de 3 maanden na het einde van de stage bij het gemeentebestuur af op de financiële dienst.

Gepubliceerd op ma 29 april 2024