Run and Walk voor de vzw Paroles d’Ados

Op 23 april organiseert Paroles d’Ados een hardloopwedstrijd en een wandeling in het Zoniënwoud om haar project te promoten en fondsen te werven.

Wanneer

  • zo 23 april 2023
    Van 11.00 uur tot 13.00 uur

Waar

naam
Zoniënwoud
adres
1640 Sint-Genesius-Rode

Info

De VZW Paroles d’Ados werd in 2004 opgericht door Rodenaar en dokter Jacques Jungers die zich zijn hele beroepsleven lang heeft beziggehouden met de malaise van jongeren die de school verlaten en de maatschappij de rug toekeren. Het doel van de vereniging is het informeren en voorkomen van moeilijkheden bij jongeren. Zij oefent haar doelstelling uit via de website www.parolesdados.be.

Paroles d’Ados - Tienerwoorden biedt jongeren gratis en op een veilige en anonieme manier toegang tot specialisten op verschillende gebieden met wie ze altijd in contact kunnen treden en waar ze stof tot nadenken, begeleiding, steun en oriëntatie kunnen vinden, zonder taboe noch enig oordeel.

Op 23 april organiseert Paroles d’Ados een hardloopwedstrijd en een wandeling in het Zoniënwoud om haar project te promoten en fondsen te werven. Je hoeft geen groot sporter te zijn om deel te nemen: er is immers ook een wandelroute uitgestippeld. De deelnemers worden om 11 uur (voor de lopers) en om 11.30 uur (voor de wandelaars) verwacht bij de ingang van het Zoniënwoud aan de kant van Sint-Genesius-Rode ter hoogte van de Zoniënwoudlaan (GPS: “Hoppinpunt Middenhut”) en het terras van het witte huis aldaar.

Registratie en praktische details zullen beschikbaar zijn op de website: https://paroles-dados.odoo.com.

  • run and walk

Organisatie

naam
vzw Paroles d'Ados
website
www.parolesdados.be
Alle activiteiten