Jaarmarkt

Deze activiteit is niet actueel.
Het jaarmarktcomité is zeer verheugd dat er opnieuw een jaarmarkt, editie 2023, zal georganiseerd worden op 23 september. Het comité heeft er zin in! Jij ook?

Wanneer

  • za 23 september 2023
    Van 10.00 uur tot 23.30 uur

Waar

naam
Dorpsplein
adres
1640 Sint-Genesius-Rode

Info

Naast het gebruikelijke programma van standen met marktkramers en lokale handelaars, en de garage sale die de Kerkstraat zal vullen, worden verschillende activiteiten gepland gedurende de gehele dag.

Vele verenigingen zullen naast drank en spijs het beste van zichzelf geven, zoals onder meer dans, trampoline, toneel … In het Novarodepark kunnen de kinderen een ritje maken te paard.

Traditioneel zal de jaarmarkstoet in de namiddag begeleid worden door de vier reuzen. Uiteraard zullen de reuzen ook de bewoners en vrienden van WZC De Groene Linde en LDC De Boomgaard een bezoekje brengen.
In LDC De Boomgaard is dit jaar geen barbecue gepland maar kan je vanaf 13u deelnemen aan volksspelen.

Opnieuw wordt in samenwerking met de gemeente een grote spiegeltent geplaatst op het plein aan het einde van de Gemeentehuislaan. In en voor deze tent zijn verschillende optredens voorzien en kan men er vanaf 11u terecht voor een drankje en een hapje. Het spiegeltentgebeuren zal afgesloten worden met een optreden van Benny Michiels om 17u30 en vanaf 21u een feest voor onze 30+ bezoekers.

Weer of geen weer, het jaarmarktcomité is ervan overtuigd dat het een prettige dag zal worden! Afspraak op 23 september, op de jaarmarkt. Tot dan!

  • Jaarmarkt

Organisatie

naam
Jaarmarktcomité
e-mail
jaarmarkt.rode@gmail.com
Alle activiteiten